Binnenwerk

Buitenwerk

Schildersbedrijf Martijn Plat is een professionele allround onderhoudsschilder met meer dan 20 jaar ervaring en liefde voor het vak. Ik sta voor kwaliteit tegen een betaalbare prijs.

Ik neem kleinere en middelgrote opdrachten aan van particulieren en bedrijven door heel Nederland. Ik voer alle opdrachten en werkzaamheden zelf uit.

Wat heeft dit voor u als voordeel?

Dit heeft als voordeel dat u te maken hebt met één persoon, die bij u langskomt om het werk op te nemen, uw wensen te bespreken, het werk calculeert en uitvoert. Op deze manier blijven de kosten laag en hebt u altijd één aanspreekpunt. U bent verzekerd van een uitstekende prijs/ kwaliteitverhouding.

Wist u dat:

Er voor schilder- en stukadoorswerk een laag BTW-tarief geldt van 9% i.p.v. 21%? U leest hierover meer onder het tabblad verlaagde BTW.

Wanneer u uw huis schildert dit de verkoop van uw huis bevordert? Dagelijks neemt het aantal woningen dat te koop staat in Nederland toe. Indien u uw woning snel wilt verkopen moet u ervoor zorgen dat uw woning aantrekkelijk is voor kopers. Het heeft ook een positief effect op de waarde van uw huis. Een goed onderhouden woning ligt beter in de markt.

Goed schilderwerk kan voorkomen dat uw deuren en kozijnen gaan rotten? Beginnend houtrot kan gerepareerd worden en daarmee wordt voorkomen dat alles vervangen moet worden. Wanneer er sprake is van houtrot is het van belang dat er snel maatregelen worden genomen om erger te voorkomen.

 

Neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.


Fotomateriaal op deze site is mede tot stand gekomen dankzij Studio Zinnig

Schildersbedrijf Martijn Plat © 2024